Avtorji

Odgovorna urednika:

Aljoša Toplak je kul.
Aljoša Toplak (objave) je več nagrajenih znanstvenofantastičnih zgodb objavil v revijah Supernova, Politikin zabavnik, Življenje in tehnika ter publikaciji Na meji nevidnega. Kot pisec se precej udejstvuje tudi izven žanrske literature.

NOVO: Avtor vabi k branju svojega bloga o filozofiji.

Ivan Šokič ob dobremu dnevu.
Ivan Šokić (objave) je soustanovitelj spletnega portala Znanstvena Fantastika. Je zmagovalec natečaja NMN 2017 za najboljšo znanstvenofantastično kratko zgodbo. Zmagovalno zgodbo "Globina brez dna" lahko najdete med našimi izbranimi zgodbami. Njegove fantazijske in znanstvenofantastične zgodbe lahko najdete tudi v 5. številki revije za spekulativno fikcijo Supernova.Stalni pisci:

Andraž Benedik, sodeč po
Andražu Benediku.
Andraž Benedik (objave) je svoje potovanje v svet spekulativne fikcije pričel z Dexterjevim Laboratorijem, razočaran nad neskladnostjo med resničnimi znanstveniki in titularnim fantom pa se je preusmeril v humanistiko. Svoj prosti čas preživlja z guljenjem socioloških klasikov, ob izbruhu inspiracije (ali prokrastinacije) pa tudi kaj napiše. Ponaša se z nekaj manjšimi literarnimi objavami, oče pa mu je podelil prvo mesto na listi njegovih najljubših pisateljev.Domen Mohorič je zelo zal mladenič.
Domen Mohorič (objave) piše in občasno objavlja žanrsko in
nežanrsko literaturo, njegove prispevke lahko najdete v revijah Supernova, Novi zvon in na portalu Vrabec Anarhist. Teoretsko pisanje in recenzije zadev z vseh vetrov opravlja za Radio Študent, včasih tudi kaj 'bulšita' v etru. Kot eklektik par excellence je diplomiral iz zgodovine in sociologije, sedaj pa gunca afne v filozofskih kuloarjih. Predvsem preigrava veliko preveč videoiger.


Captain Andy.
Andrej Ivanuša (objave) je pisatelj, založnik, esejist, urednik, oblikovalec spletnih strani, filatelist, ljubiteljski fotograf, itn. Vodi majhno založbo in knjigarno malih založnikov ter fantazijske literature Knjiga me(ne) briga v Mariboru. Je predsednik društva ustvarjalcev spekulativnih umetnosti Zvezdni prah in urednik ter oblikovalec fanzina Jašubeg en jered – novice iz drugosti. Doslej je izdal dva priročnika in osem ZF&F literarnih del (šest romanov, epska pesnitev, zbirka zgodb). Njegove kratke zgodbe so bile objavljene v angleščini, hrvaščini in srbščini. Ureja spletno mesto Vsemirje - kratki vodič po osončju in okolici.


Prispevali so tudi: