Avtorji

Odgovorna urednika:

Aljoša Toplak je kul.
Aljoša Toplak (objave) je urednik študentske literarne revije Novi zvon ter revije za spekulativno književnost Supernova. Sodeluje v komisiji literarnega natečaja Rdeča nit. Več nagrajenih znanstvenofantastičnih zgodb je objavil v revijah Supernova, Politikin zabavnik in publikaciji Na meji nevidnega. Kot pisec se precej udejstvuje tudi izven žanrske literature.Ivan Šokič ob dobremu dnevu.
Ivan Šokić (objave) je zmagovalec natečaja NMN 2017 za najboljšo znanstvenofantastično kratko zgodbo. Zmagovalno zgodbo "Globina brez dna" lahko najdete med našimi izbranimi zgodbami. Njegove fantazijske in znanstvenofantastične zgodbe lahko najdete tudi v 5. številki revije za spekulativno fikcijo Supernova.Stalni pisci:

Andraž Benedik, sodeč po
Andražu Benediku.
Andraž Benedik (objave) je svoje potovanje v svet spekulativne fikcije pričel z Dexterjevim Laboratorijem, razočaran nad neskladnostjo med resničnimi znanstveniki in titularnim fantom pa se je preusmeril v humanistiko. Svoj prosti čas preživlja z guljenjem socioloških klasikov, ob izbruhu inspiracije (ali prokrastinacije) pa tudi kaj napiše. Ponaša se z nekaj manjšimi literarnimi objavami, oče pa mu je podelil prvo mesto na listi njegovih najljubših pisateljev.
Domen Mohorič je zelo zal mladenič.
Domen Mohorič (objave) piše in občasno objavlja žanrsko in
nežanrsko literaturo, njegove prispevke lahko najdete v revijah Supernova, Novi zvon in na portalu Vrabec Anarhist. Teoretsko pisanje in recenzije zadev z vseh vetrov opravlja za Radio Študent, včasih tudi kaj 'bulšita' v etru. Kot eklektik par excellence je diplomiral iz zgodovine in sociologije, sedaj pa gunca afne v filozofskih kuloarjih. Predvsem preigrava veliko preveč videoiger.Prispevali so tudi:

  • Bojan Ekselenski
  • Andrej Ivanuša
  • dr. David Bedrač
  • John C. Wright
  • Zara Kralj
  • Jurij Kristan