[Video] Tom Clancy's The Division - Premisa pandemije, preden je ta postala del naših življenj



"Živimo v kompleksnem a krhkem svetu, v mreži med seboj odvisnih sistemov na katero se zanašamo vsak dan. Ko se podre eden, sledijo ostali zaradi česar nastane smrtonosen domino efekt, ki lahko ohromi družbo v roku nekaj dni..."

Premisa zdaj že 4 leta stare Ubisoftove računalniške igre "Tom Clancy's The Division" je te dni vse bolj aktualna, premisa igre je namreč spopadanje s pandemijo smrtonosnega virusa.

Igra je te dni po znižani ceni dostopna na Steamu. Dejstvo, da pa je dopolnila 4. rojstni dan, pa dandanes pomeni, da so potencialnim kupcem prihranjeni marsikateri hrošči in nedodelanosti, ki so iz nekega neznanega razloga postali stalnica igrah, ki so šele prispele na trg. 

Ivan

Komentarji

Oseba Gladys sporoča …
Pozdravljeni dragi vsi, neverjetno, a resnično.

Sem Gladys, z vami bi rada delila to odlično priložnost o tem, kako sem dobila posojilo v višini 20.000 evrov. Neverjetna, a resnična priložnost, ki je ne smete zamuditi, dragi prijatelji. Zato se za vse vaše potrebe po posojilih, kreditih, financiranju in naložbah obrnite na g. Marjan Tetičkovič za več podrobnosti. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
WhatsApp: +386 71 391 409
Viber: +386 71 391 409