Avtorji

Odgovorna urednika:

Aljoša Toplak, brez make-upa.
Aljoša Toplak (objave) je študent filozofije Univerze v Ljubljani, letošnji prejemnik nagrade Srebrne Supernove, in drugo-uvrščenec natečaja NMN 2018. Zmagovalni zgodbi "Milijonto udejanjenje"  in "Bobova izbira" lahko najdete med našimi izbranimi zgodbami, več ZF&F zgodb pa v 4. in 5. številki revije za spekulativno fikcijo Supernova. Kot pisec se precej udejstvuje tudi izven žanrske literature.Ivan Šokič ob dobremu dnevu.
Ivan Šokić (objave) je zmagovalec natečaja NMN 2017 za najboljšo znanstvenofantastično kratko zgodbo. Zmagovalno zgodbo "Globina brez dna" lahko najdete med našimi izbranimi zgodbami. Njegove fantazijske in znanstvenofantastične zgodbe lahko najdete tudi v 5. številki revije za spekulativno fikcijo Supernova.Redni pisec:

Andraž Benedik, sodeč po
Andražu Benediku.
Andraž Benedik (objave) je svoje potovanje v svet spekulativne fikcije pričel z Dexterjevim Laboratorijem, razočaran nad neskladnostjo med resničnimi znanstveniki in titularnim fantom pa se je preusmeril v humanistiko. Svoj prosti čas preživlja z guljenjem socioloških klasikov, ob izbruhu inspiracije (ali prokrastinacije) pa tudi kaj napiše. Ponaša se z nekaj manjšimi literarnimi objavami, oče pa mu je podelil prvo mesto na listi njegovih najljubših pisateljev.

Prispevali so tudi:

  • Bojan Ekselenski
  • Andrej Ivanuša
  • dr. David Bedrač
  • John C. Wright